in

Nigel Farage a postat un „atac sălbatic” asupra lui Joe Biden: „El urăște Marea Britanie!”

Nigel Farage l-a atacat „cu sălbăticie” pe președintele ales al SUA, Joe Biden, susținând că politicianul democrat „urăște Marea Britanie”, scrie Sunday Express.

Sâmbătă, Biden a ținut un discurs de victorie, după ce toare televiziunile mari americane au anunțat că a acesta a câștigat, deși Trump încă refuză să recunoască înfrângerea, susținând că au fost fraude. Nigel Farage a distribuit un videoclip care arată reacția lui Joe Biden la o întrebare de la BBC.

După ce i se cere „Domnule Biden, o declarație scurtă pentru BBC?” președintele ales a răspuns „BBC? Sunt irlandez ”înainte de a zâmbi și de a se îndepărta.

Liderul partidului Brexit a scris: „După cum puteți vedea din acest clip, Biden urăște Marea Britanie.

Conservatorii au avut 4 ani să încheie un acord comercial cu SUA și cu președintele pro-Marea Britanie și au eșuat. Nu există nicio șansă acum. ”

La începutul acestui an, Biden a avertizat că Marea Britanie nu va obține un acord comercial cu SUA dacă rupe acordul de retragere Brexit. El a spus: „Orice acord comercial între SUA și Marea Britanie trebuie să fie condiționat de respectarea Acordului de Vinerea Mare (Good Friday Agreement – acordul care a încheiat violențele în Irlanda de Nord) și de împiedicarea revenirii la o frontieră dură cu Irlanda. Punct.”

După ce Marea Britanie a votat pentru părăsirea UE în iunie 2016, Joe Biden a criticat aspru decizia. El a comentat: „Am fost foarte dezamăgit. Dar nu am fost surprins, pentru că în vremuri de confuzie și schimbări mari cred că devenim cu toții susceptibili la demagogi și șarlatani care, pentru a-și mări puterea, găsesc un țap ispășitor.”

Boris Johnson a reacționat la victoria lui Biden, printr-o scurtă declarație: „Felicitări pentru Joe Biden pentru alegerea sa ca președinte al Statelor Unite și pentru Kamala Harris pentru realizarea ei istorică. „SUA este cel mai important aliat al nostru și aștept cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape împreună la prioritățile noastre comune, de la schimbările climatice la comerț și securitate.”

Joe Biden și-a asigurat președinția SUA, câștigând 279 de voturile marilor electori din cele 270 necesare pentru a obține victoria.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Pentru doar 200 de lire sterline, șofer român condamnat la închisoare pentru că a încercat să scoată migranți din Marea Britanie

Adio, studii în Marea Britanie. Este ultimul an în care studenţii români primesc împrumuturi guvernamentale pentru a studia în UK