in

Guvernul britanic autorizează 60.000 de spectatori la semifinalele și finala EURO 2020 de pe Wembley. Cum vor putea intra pe stadion fanii

La semifinalele și finala EURO 2020 din 6, 7 și 11 iulie 2021 va participa cel mai mare număr de oameni prezent la un eveniment sportiv din Marea Britanie, din ultimele 15 luni.

Peste 60.000 de fani vor avea permisiunea de a participa la semifinalele și finala EURO 2020 pe stadionul Wembley, autoritățile sporind prezența la 75% din capacitatea arenei, arată Guvernul britanic.

Toți cei care dețin bilete la aceste evenimente fotbalistice vor trebui să respecte o serie de cerințe stricte de intrare, care includ un test negativ COVID-19 sau dovada vaccinării complete – două doze, cu 14 zile înainte de partidă.

UEFA nu mută finala Euro 2020 de pe Wembley

Deținătorii de bilete înregistrați la un medic de familie în Anglia vor putea afișa dovada vaccinării prin intermediul aplicației NHS sau a unei dovezi echivalente tipărite, de exemplu pentru persoanele din Scoția și Țara Galilor. Deținătorii de bilete vor putea afișa, de asemenea, un rezultat negativ al testului de flux lateral de la NHS prin e-mail, mesaj sau aplicația NHS.

Detalii suplimentare, inclusiv despre vânzarea biletelor pentru aceste meciuri, vor fi comunicate de UEFA în timp util. Cu toate acestea, este de așteptat ca deținătorii de bilete din Marea Britanie cărora li s-au anulat biletele pentru semifinale și finală să fie printre primii care vor primi bilete.


„Suntem încântați că mai mulți fani vor putea să treacă prin turnichetele de la Wembley și să se bucure de finalele EURO 2020”, a declarat ministrul Culturii din Regatul Unit, Oliver Dowden.

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat: „Este o veste minunată că atât de mulți fani vor putea urmări ultimele trei meciuri ale EURO 2020 pe Wembley. Ultimele 18 luni ne-au învățat – atât pe teren, cât și în afara terenului – cât de mult contează fanii în structura jocului.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Simona Halep nu mai participă la turneul de la Wimbledon: „Cu mare tristețe îmi anunț retragerea”

Acuzații la adresa Guvernului britanic: „Îi pedepsește pe români să nu își vadă familiile… Doar vaccinurile făcute în Marea Britanie sunt un succes”