in

O englezoaică a fost concediată după ce a apărut la TV în timpul meciului Anglia-Danemarca. Își mințise șeful că era bolnavă

O englezoaică a fost concediată după ce a apărut la TV în timpul meciului Anglia-Danemarca. A mințit că este bolnavă pentru a merge pe Wembley.

Nina Farooqi, în vârstă de 37 de ani, din Ilkley, Yorkshire, a mers să vadă semifinala după ce prietena ei a câștigat două bilete, la o tombolă.

Ea a spus că a crezut că este puțin probabil să i se acorde ziua liberă pentru a putea vedea meciul, din cauza lipsei personalului.

Astfel că a decis să spună că este bolnavă și să plece la Londra.

Problemele femeii au apărut când televiziunea națională britanică a filmat-o în timp ce se bucura în timpul meciului, la golul egalizator al Angliei.

Farooqi, care stătea în spatele porții, a apărut chiar și pe pagina de Instagram a prezentatoarei de televiziune Stacey Dooley, lucru pe care l-a împărtășit cu entuziasm prietenilor.


Cu toate acestea, a doua zi dimineață, Farooqi a spus că șeful ei a sunat-o pentru a-i spune să nu se deranjeze să se întoarcă la muncă.

Englezii cer ca ziua de luni să fie liberă, dacă Anglia bate Italia: „Vom fi prea mahmuri ca să mergem la muncă”

Femeia de 37 ani spune acum că și-a pierdut slujba de birou. Ea a declarat pentru The Daily Telegraph, citat de Daily Mail: „Au spus că au văzut că am fost la joc și am fost sinceră spunând de ce am făcut-o. Dar nu au fost deloc sensibilizați și au spus că până aici. Regret un pic, nimeni nu vrea să fie concediat, dar aș face-o din nou.”

Farooqi a spus că se gândise că ar fi puțin probabil să fie văzută într-o mulțime de peste 60.000 de oameni.

Dar când și-a verificat telefonul la pauză, și-a dat seama că problemele ei a început. „Am fost peste tot la știri, fața mea era pe fiecare ecran de televiziune din întreaga lume”, a spus ea.

Ea a spus că până și prietenii din Australia și SUA i-au spus că au văzut-o la televizor.

Explicându-și decizia de a renunța la muncă, a spus că nu exista „nici o posibilitate” de a refuza ocazia, după ce prietena ei a câștigat biletele la tombolă.

„Fotbalul este viața mea”, a încheiat englezoaica.


…O englezoaică a fost concediată după ce a apărut la TV în timpul meciului Anglia-Danemarca. Își mințise șeful că era bolnavă…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ziua de luni

Englezii cer ca ziua de luni să fie liberă, dacă Anglia bate Italia: „Vom fi prea mahmuri ca să mergem la muncă”

Doctorul Răzvan Constantinescu, interzis la Universitatea de Medicină din Iași: „A instigat la nerespectarea normelor pandemiei”