in

Pepe a botezat-o pe fiica fratelui său, născută la Londra

Pepe a avut parte de un eveniment special la numai o zi după divorțul de mama fetelor sale, Raluca Pastramă. Cântărețul a fost naș de botez, creștinând-o pe fiica unuia dintre frații săi. 

Pepe a publicat mai multe imagini de la ceremonia din Biserică, de la eveniment nelipsind nici fetele sale, Maria și Rosa, care l-au inspirat pe muzician să aleagă numele pentru nepoata sa.

Botezul a fost restrâns, undeva la maxim 15-20 de persoane, scrie Fanatik. Pepe a precizat că fratele său, Miguel, a venit special de la Londra în țară, pentru a o creștina pe fiica sa.

Prințul George, botezat în cadru restrâns. O pajiște în Transilvania, cadou de la bunicul Charles

„Astăzi a fost o nouă zi fantastică pentru mine, fiindcă Alexandra Maria a primit TAINA BOTEZULUI, Alexandra Maria, nepoata mea și fina mea, dar mai ales fina îngerilor mei, a ROSEI și a MARIEI!!!

Vă mulțumesc eu mult, mult de tot pentru toate mesajele frumoase pe care le-ați trimis și vă transmit eu deocamdată din partea Alexandrei că și ea vă iubește!!!”, a scris Pepe pe pagina de Facebook, acolo unde a încărcat și mai multe imagini.


Nepoata sa, Alexandra Maria, a venit pe lume pe 29 noiembrie 2020, la Londra. Artistul a fost extrem de emoționat în Biserică, fiind de părere că nu e nimic mai frumos decât să botezi.
ANTENȚIE! Cum puteți ajunge în Marea Britanie începând cu 15 februarie 2021. Informații importante

Milioane de cetățeni UE au primit statutul de rezident în Marea Britanie