in

Ca să nu o mai înșele, o femeie i-a pus soțului o piuliță pe organul genital


Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce soția lui i-a pus, în timp ce dormea, o piuliță de metal pe organul genital, scrie Daily Mail.

Pacientul, din Ucraina, care are în jur de 40 de ani, s-a trezit dimineața cu dureri mari în zona organului genital. Penisul său era umflat și „strangulat”, potrivit sursei citate.

Bărbatul a încercat să scoată singur dispozitivul de tortură, dar nu a reușit. A fost chemată o ambulanță, iar medicii au intervenit de urgenta. A fost nevoie de unelte care în mod normal nu se găsesc într-o sală de operație. Printre acestea și un flex.

Personalul medical a turnat apă peste șurubul din metal în timp ce acesta era tăiat.  Din fericire, bărbatul era anesteziat și nu a simțit nimic în timpul operației, iar organul i-a fost salvat.

„În acest caz am reuşit să salvăm penisul pacientului. Va fi capabil să devină tată în viitor”, a declarat un reprezentant al serviciilor de urgență, care a notat că astfel  de cazuri nu sunt chiar rare.

Soția bărbatului a declarat i-a pus acestuia piulița pe penis din cauză că bănuia că o înșală. Pacientul se gândește să divorțeze.

Doi frați români proxeneți și-au implantat bile în penisuri pentru a le provoca dureri mari prostituatelor pe care le violau
Unul din patru britanici va muri din cauza poluării în următorii 10 ani

12 turci aveau de gând să ajungă ilegal în Mare Britanie. Descoperiți la Vama Nădlac II