in

Cuplu britanic nevoit să-și bage copilul mort în frigider: ”Nimeni în spital dispus să aibă grijă de el”

Cuplu britanic nevoit să-și bage copilul mort în frigider: ”Nimeni în spital dispus să aibă grijă de el”.

Nu mai erau paturi în spital, așa că a fost trimisă acasă, în ciuda faptului că s-a stabilit că copilul pe care îl purta în pântece nu mai avea bătăi de inimă și, din păcate, murise.

Două zile mai târziu, după ce s-a trezit cu dureri puternice, Laura Brody, care era însărcinată în patru luni, a născut în agonie în baia apartamentului său. “Și abia atunci am aflat că era un băiat”, a declarat ea pentru BBC, care a relatat povestea.

Cuplu britanic nevoit să-și bage copilul mort în frigider

Din acel moment a început un adevărat coșmar pentru ea și partenerul ei, Lawrence. Cuplul a sunat la 999, serviciile de urgență britanice, dar li s-a spus că nu este vorba de o urgență.

Au fost nevoiți să înfășoare rămășițele bebelușului lor într-o cârpă umedă, să-l pună într-o cutie și să meargă la A&E, unde li s-a spus să aștepte în sala de așteptare generală.

“Eram acolo ținându-mi copilul într-o cutie, plângând, alături de alte 20 sau 30 de persoane în acea sală de așteptare”, a povestit femeia. După un timp, a fost dusă într-o cameră pentru a fi examinată și i s-a spus că va fi necesară o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea placentei.

Seară sângeroasă la Londra, doi adolescenți înjunghiați, la o oră unul de celălalt, în atacuri pe stradă

Dar, în condițiile în care în sala de așteptare era cald și sufocant, iar personalul a refuzat să păstreze rămășițele sau măcar să se uite în interiorul cutiei, după câteva ore, cei doi au decis că, având în vedere că sosise miezul nopții, nu aveau altă opțiune decât să ia acasă rămășițele copilului lor.

“Nu era nimeni în spital dispus să aibă grijă de copilul nostru. Nimeni nu părea să știe ce se întâmplă. Era aproape ca și cum nimeni nu voia să-l recunoască. Pentru că, dacă ar fi făcut-o, atunci ar fi trebuit să se descurce”, a mai spus ea pentru BBC.

În acel moment, după ce s-au întors acasă cu un taxi, au pus cutia cu rămășițele fetale în frigider. Spitalul a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.6]

cozi pasapoarte uk

Cozi lungi la pașapoarte în Marea Britanie, familii obligate să-și anuleze călătoriile: 500.000 în așteptare 

Fiecare gospodărie din Marea Britanie va primi o reducere de 400 lire sterline la factura de energie – banii NU vor trebui returnați