Marea Britanie, aproape 600 de decese în 24 de ore. Numărul infectărilor se apropie de 1,5 milioane

Marea Britanie a înregistrat ieri, 17 noiembrie, cu 1,7% mai puține cazuri de coronavirus decât marțea trecută, cu 20.051 de noi infecții, însă numărul morților a crescut cu 12,4% într-o săptămână, informează Daily Mail, citând noile cifre furnizate de Ministerul Sănătății.

Totodată, numărul total de infectări din Marea Britanie a ajuns la 1.410.732, de la începutul pandemiei.

Ministerul Sănătății a anunțat că alte 598 de persoane au murit testate cu Covid-19, în creștere cu 12,4% față de marțea trecută, când au fost înregistrate 532 de decese.

Numărul de morți este cel mai mare înregistrat în Marea Britanie de la 12 mai, când au fost confirmate 614 decese. Cea mai recentă cifră a deceselor duce totalul din Marea Britanie la 52.745.

Anglia: Cel mai mare număr de decese săptămânale provocate de coronavirus din ultimele șase luni

Cu toate acestea, datele separate de la agențiile de statistică din Marea Britanie arată că au avut loc peste 68.000 de decese ale persoanelor infectate cu Covid-19.

Cifrele publicate ieri de Biroul Național de Statistică au arătat că numărul persoanelor care mor cu Covid-19 a crescut cu 40%, în prima săptămână a lunii noiembrie – când virusul a fost de vină pentru unul din fiecare șase decese, în Anglia și Țara Galilor.

Anglia s-ar putea confrunta, de Crăciun, cu un sistem de lockdown pe patru niveluri, cu perspectiva unor limite mai stricte privind întâlnirile în interior și vânzările de alcool.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Negociatorul britanic pentru Brexit: Un acord comercial ar putea fi încheiat până marțea viitoare

Negociatorul britanic pentru Brexit: Un acord comercial ar putea fi încheiat până marțea viitoare

Infractor sexual pleacă în România fără să anunțe poliția