in

Marea Britanie, un șofer român riscă închisoarea pe viață, e acuzat că a omorât o tânără cu un ferăstrău electric

Marea Britanie, un șofer român riscă închisoarea pe viață, e acuzat că a omorât o tânără cu un ferăstrău electric.

Neculai Paizan, un şofer de camion în vârstă de 64 de ani, riscă să stea după gratii pentru tot restul vieţii pentru moartea unei tinere unguroaice, ucisă cu bestialitate şi abandonată în apropierea unui parc din Londra.

Neculai Paizan riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă. Săptămâna aceasta, românul a fost declarat vinovat de o instanţă de judecată din Marea Britanie, scrie The Guardian. Acesta a ucis-o în bătaie pe tânără, pe trupul căreia au fost găsite peste 20 de răni făcute cu ferăstrăul electric.

Crima s-a petrecut în casa şoferului de camion, care a folosit tomberonul pentru a scăpa de dovezi. Însă cadavrul mutilat a fost descoperit în scurt timp, îngropat în parc şi acoperit cu o stivă de buşteni. 

Românul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce împingea un tomberon, în care s-ar fi aflat cadavrul mutilat cu ferăstrăul electric. Medicii legişti au numărat peste 20 de răni pe trupul neînsufleţit al tinerei. În interiorul containerului se aflau chiar rămăşiţele lui Agnes, relatează Mirror.

Marea Britanie, un șofer român riscă închisoarea pe viață

Cei doi fuseseră văzuţi împreună de mai multe ori în lunile dinaintea crimei, au mărturisit angajaţii unei întreprinderi auto din apropiere. Victima, pe care familia şi apropiaţii o strigau Dora, a fost dată dispărută în data de 11 mai 2021.

Ultima oară fusese văzută în viaţă în faţa blocului din Cricklewood Broadway unde locuia. Îi spusese partenerului său că pleacă la serviciu, însă nu avea să mai ajungă niciodată la locul de muncă. În ziua fatidică schimbase câteva mesaje cu Neculai Paizan, în jurul orei 10 dimineaţa.

De asemenea, vorbise şi cu şeful său, Attila Molna-Feri, patronul unei firme de pompe funebre cu care aceasta ar fi avut o “relaţie amororasă”.

Atac în Lewisham: „Doamnă drăguță” împușcată „cu pușcă de asalt” în pragul ușii de bărbați pe motociclete

Agnes Akom comandase o maşină pe o aplicaţie de ride-sharing, cu destinaţia la domiciliul lui Attila Molna-Feri. Însă înainte de asta l-a întâlnit pe Paizan lângă o cafenea şi a fost văzută urcând în maşina sa argintie, marca Dacia Sandero.

A pornit la “plimbare” cu tomberonul

Au intrat împreună într-un garaj, pentru ca o jumătate de oră mai târziu să iasă de acolo doar românul, pătat de sânge. S-a curăţat de urme, a luat lucrurile fetei, pe care le-a îndesat în portbagajul maşinii, iar mai târziu a pornit la “plimbare” cu tomberonul, pentru a scăpa şi de ultimele dovezi.

“Gândurile noastre sunt alături de familia lui Agnes, care nu doar că au suferit o amre pierdere, dar au fost nevoiţi să îndure procesul şi să audă detaliile cumplite ale crimei. Gradul de violenţă al atacului lui Paizan este cu adevărat îngrozitor. Nu ştiu cine ar putea îndura să afle caznele la care Agnes a fost supusă. Rămâne neclar ce motive l-au determinat să o omoare în acea zi. Însă s-a străduit, în mod evident, să ascundă crima şi să se asigure că nimeni nu va găsi trupul fetei”, a declarat joi inspectorul şef Neil John.

Sentinţa finală va fi pronunţată pe 25 iunie. Neculai Paizan a pledat nevinovat şi a mărturisit că a leşinat după ce Agnes i-a pus droguri în băutură, iar când s-a trezit tânăra era deja moartă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

studenti fara adapost

Numărul studenților fără adăpost este în creștere în Marea Britanie, pe fondul crizei costului vieții

seful mi6

Șeful serviciilor britanice – MI6: ”Jumătate dintre spionii ruși din Europa au fost expulzați iar Putin nu suferă de cancer”