in

Londra, polițist condamnat la închisoare, a furat 80 de lire dintr-un portofel predat Poliției

Actualitate UKPolițist hoț la Londra – Ofițer de poliție Met condamnat la închisoare, a furat 80 de lire dintr-un portofel predat Poliției. Polițistul a fost, de asemenea, obligat să plătească costuri de 3.000 de lire sterline.

Polițist hoț la Londra

Un ofițer al Poliției Metropolitane a fost închis după ce a furat 80 de lire sterline dintr-un portofel care a fost predat poliției. PC Mohammad Ghalayini a fost condamnat la un total de 22 de luni de închisoare și a fost obligat să plătească 3.000 de lire sterline la Southwark Crown Court luni (31 octombrie).

Furtul a fost raportat după ce un angajat al Poliției Met a descoperit că 80 de lire sterline lipsesc din portofelul care fusese predat poliției. PC Ghalayini a fost găsit vinovat de furt și pervertirea cursului justiției, scrie MyLondon.news.

Marea Britanie: Hoții din magazine ar putea fi iertați de poliție dacă fură… de foame

PC Mohammad Ghalayini a fost condamnat la Southwark Crown Court

Polițist hoț la Londra – PC Ghalayini a fost suspendat din funcție, iar procedurile interne pentru abateri vor avea loc în viitorul apropiat. Superintendentul șef al detectivului Caroline Haines, care este responsabilă cu poliția în zona de nord, care include Haringey și Enfield, a declarat: „Este amarnic dezamăgitor că un ofițer a acționat într-un mod atât de înșelător.

„Este cu adevărat important ca oamenii să aibă mai multă încredere în noi, dar acțiunile de genul acesta subminează în mod înțeles încrederea în poliție. În Met, lucrăm pentru a-i elimina pe cei care ne corup și dezamăgesc publicul.”

Poliția caută o bandă organizată de hoți de buzunare care l-a jefuit pe un pensionar de 76 de ani în autobuz în Wembley

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

dorm pe strazi londra

Londra, numărul persoanelor care dorm pe străzi a crescut masiv: ”Începem să vedem efectele grave ale crizei”

imobiliare uk

Prețurile caselor din Marea Britanie scad pentru prima dată în 15 luni, deciziile guvernului Liz Truss au făcut ravagii pe piața imobiliară