in

Probleme pe linia Thameslink din cauza deteriorării cablurilor aeriene. Întreruperi majore


Pasagerii companiei Thameslink au fost avertizați să se aștepte la întreruperi majore din cauza deteriorării cablurilor aeriene, scrie My London.

Întreruperile sunt așteptate miercuri (2 octombrie) până la ora 15:00 – o creștere cu patru ore față de predicția inițială care se referea la ora 11:00.

Liniile au fost blocate ca urmare a deteriorării cablurilor electrice aeriene dintre Stațiile St. Pancras International și Blackfriars.

Deși toate liniile s-au redeschis acum, serviciile care asigură transportul între aceste stații pot fi încă anulate, întârziate sau revizuite.

Energia electrică a fost oprită pe linia dintre St Pancras și Blackfriars, iar Thameslink recomandă în continuare clienților să nu călătorească dacă este posibil. Cei care trebuie să călătorească sunt sfătuiți să acorde un timp mai mare călătoriei sau să folosească rute alternative.

Trenurile Thameslink au reînceput să circule prin centrul Londrei, dar serviciile vor rămâne puternic perturbate mai mult timp.

O pană masivă de curent a aruncat Marea Britanie în haos. Trenuri oprite, avioane reținute la sol, un milion de oameni fără energie electrică
Boris Johnson va transmite UE propunerile sale pentru acordul Brexit

Bărbat de 30 de ani neidentificat, mort în Ipswich. Poliția crede că este român