in

Poliția Met „plătește oamenilor 50 de lire sterline” pentru a merge prin Londra pentru a testa tehnologia de recunoaștere facială


Știri Marea BritanieRecunoaștere facială la Londra – În ultimele două zile, a avut loc la Londra un proiect al Poliției Met pentru a testa tehnologia de recunoaștere facială. Proiectul – intitulat „Cercetarea recunoașterii faciale a poliției” – s-a desfășurat în zonele Leicester Square și Covent Garden.

Recunoaștere facială la Londra

Au fost angajai voluntari care vor fi urmăriți cu tehnologia poliției de recunoaștere facială. Voluntarii primesc 50 de lire. Un anunț de angajare postat pe Mandy afirmă că participanților le se vor face fotografii faciale, videoclipuri și selfie-uri cu o varietate de camere pentru a ajuta la evocarea datelor pentru „analiza performanței sistemelor de recunoaștere a feței” și „diferențele în performanță datorită demografiei”.

„Căutăm o mulțime uriașă de oameni. Acesta este un exercițiu în numele Poliției, cercetare științifică pentru a testa capacitatea camerelor de a recunoaște fețele oamenilor. Rezultatele studiului vor ajuta Serviciul de Poliție Metropolitană să îndeplinească Obligațiile lor de egalitate în sectorul public în ceea ce privește utilizarea recunoașterii faciale.”

Potrivit poliției din Westminster pe Twitter, această tehnologie este „folosită pentru a preveni criminalitatea și a găsi criminali căutați”.

Au fost căutați participanți cu vârste cuprinse între 18 și 74 de ani, care vor purta haine casual. Pentru aproximativ trei ore de lucru, participanții ar câștiga 50 de lire sterline, scrie MyLondon.news.

Orwellian Live

Recunoaștere facială la Londra – Cu toate acestea, au existat critici din partea unora care cred că utilizarea tehnologiei – într-un cadru de încercare sau nu – este invazivă și nu ar trebui permisă. Aceasta include organizația „Big Brother Watch”, care a trimis membri la proiect pentru a protesta. Ei au spus: „Poliția folosește Recunoașterea facială Orwellian Live în afara #OxfordCircus.

Echipa noastră se îndreaptă acum spre locul desfășurării și avem nevoie de cât mai mulți oameni la sol care să țină pancarte, să ne înmâneze fluturași și să colecteze dovezi ale supravegherii intensive.”

Cercetarea a avut loc în 13 și 14 iulie, și se pare că și pe 6 și 7 iulie săptămâna trecută. Au existat mai multe intervale de timp pe parcursul zilei, participanților li s-au oferit 50 de lire sterline pentru trei ore de muncă.

Poliția caută o bandă organizată de hoți de buzunare care l-a jefuit pe un pensionar de 76 de ani în autobuz în Wembley

De asemenea, participanților li s-a cerut să semneze un formular de consimțământ prin care sunt de acord ca imaginile feței lor să fie stocate de Laboratorul Național de Fizică.

O secțiune a site-ului web al Poliției Met despre recunoașterea facială arată: „Tehnologia recunoașterii faciale (FR) poate fi utilizată în mai multe moduri de către Met, inclusiv pentru prevenirea și detectarea criminalității, găsirea criminalilor căutați, protejarea persoanelor vulnerabile și protejarea oamenilor de rău – totul pentru a menține în siguranță oamenii pe care îi servim.”

Femeie de 43 de ani „înjunghiată în gât” într-un parc din nordul Londrei, poliția caută martori

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

copil caldura uk

Marea Britanie, școlile vor trimite copiii acasă mai devreme în timpul valului de căldură. ”Sălile vor fi insuportabil de fierbinți”

O româncă din banda „smulgătorilor de Rolex” a ajuns la închisoare. Jefuia bătrâni bogați din Anglia cu tehnica îmbrățișării