in

Averea fabuloasă a familiei noului premier al Marii Britanii. Cine este soția lui ​Rishi Sunak

​Rishi Sunak, noul premier al Marii Britanii, este căsătorit cu Akshata Murty, care provine dintr-o familie foarte bogată și are o avere uriașă. Ea este considerată de fiscul britanic o persoană „nedomiciliată” în Regatul Unit, mai ales după ce nu și-a impozitat veniturile din alte țări.
Aceasta a garantat că veniturile sale din străinătate vor fi impozitate în Regatul Unit. „O fac pentru că vreau, nu pentru că reglementările îmi cer acest lucru”, a spus ea.

Rishi Sunak va fi premierul Marii Britanii după ce Mordaunt și Johnson și-au anunțat oficial retragerea

Averea fabuloasă a familiei noului premier al Marii Britanii

Rishi Sunak denunţase o „campanie de calomnie” a opoziţiei laburiste. „Îmi murdăresc soția ca să ajungă la mine, este îngrozitor”, a spus el în timpul primei crize în care s-a pus sub semnul întrebării ascensiunea sa politică fulminantă. „Soția mea s-a născut în India, a crescut acolo” și „nu ar fi rezonabil sau corect să-i cer să rupă legăturile cu țara ei pur și simplu pentru că este căsătorită cu mine”, a pledat el.

La 42 de ani, Akshata Murty are acțiuni de peste un miliard de dolari la Infosys, un gigant tehnologic indian co-fondat de tatăl său N.R. Narayana Murthy în 1981 și a cărui valoare astăzi este estimată la 100 de miliarde de dolari. Akshata a crescut în Bangalore, alături de părinții ei. Mama acesteia, Sudha Murty, a fost prima femeie numită ca inginer în grupul de automobile Tata Motors.

Povestea de dragoste a lui ​Rishi Sunak

Akshata Murty a plecat în 1998 pentru a studia economie în Statele Unite, mai întâi la Claremont McKenna College din Los Angeles, California. Rishi Sunak și-a cunoscut marea iubire la Universitate Stanford din California, fiind amândoi la un master în afaceri. Acesta nu avea banii viitoarei partenere, dar nu s-a lăsat afectat.

Părinții Akshatei au acceptat ca ea să se căsătorească cu un băiat fără posibilități financiare. Ba mai mult, tatăl ei, Narayana Murthy, îl considera pe Rishi Sunak: „strălucitor, chipeș și mai presus de toate cinstit”. La nuntă au venit peste 1.000 de invitați importanți.


Cuplul are are două fiice, Anoushka și Krishna, deține cel puțin patru proprietăți, inclusiv o casă în cartierul luxos Kensington din Londra, în valoare de 7 milioane de lire sterline (7,9 milioane de dolari) și un apartament în Santa Monica, California. Povestea lor de dragoste este demnă de un film și a avut un început inedit. Ei au demonstrat că banii nu sunt mai importanți decât iubirea și că se pot dezvolta împreună, potrivit AFP.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.8]

alerta maximă londra

Poliția din estul Londrei în alertă maximă: cinci crime în ultimele șase zile. Astăzi, doi tineri împușcați mortal, un altul rănit grav

eleve tinere uk

Nordul Angliei este mai periculos pentru tinere? Una din cinci fete nu se simte în siguranță în viața de zi cu zi