in

Criză majoră! Multe pub-uri și fabrici de bere din Marea Britanie vor fi nevoite să își închidă definitiv porțile

Multe pub-uri și fabrici de bere din Marea Britanie vor fi nevoite să își închidă definitiv porțile pentru că se confruntă cu pierderi uriașe fără un sprijin suplimentar pentru energie, au avertizat șefii din industrie.

Calculele dintr-un raport realizat de compania de consultanță Frontier Economics pentru Asociația britanică a berarilor și pub-urilor (BBPA) arată că, dacă facturile la energie ar reveni la nivelul obișnuit din aprilie, pub-urile și berăriile ar înregistra pierderi medii de 20%, scrie The Guardian.

Criza alimentară pe insulă, penurie și raționalizare: Marea Britanie nu mai are ouă

Multe pub-uri și fabrici de bere din Marea Britanie vor fi nevoite să închidă

Întreprinderile au beneficiat de schema de reducere a facturilor la energie, dar se confruntă cu incertitudinea atunci când aceasta se va încheia la sfârșitul lunii martie. Raportul a arătat că costurile energiei reprezintă cea mai mare amenințare la adresa viabilității lor și că acestea “vor fi și mai letale” atunci când se va încheia schema de scutire.

Acest lucru se adaugă la inflația costurilor în alte părți ale întreprinderilor lor, inclusiv în ceea ce privește alimentele și băuturile, principalele produse de bază și salariile.

”Am început chiar să oferim mâncare gratuită clienților”

Gemma Gardner, care administrează hotelul York, un pub cu camere în Morecambe, a declarat: “Nu numai că facturile noastre de energie sunt exorbitante, dar furnizorul nostru a adăugat, de asemenea, taxe suplimentare și neașteptate în afara tarifelor noastre standard, de la o taxă de instalare de 2.000 de lire sterline până la dublarea neașteptată a taxei zilnice de închiriere.

“Am încercat să schimbăm furnizorul, dar am fost respinși, iar singurul motiv pentru care putem continua să mergem mai departe este faptul că pub-ul funcționează destul de bine.

“Ne luptăm cu facturile noastre, dar și clienții noștri, așa că suntem presați la ambele capete. Am început chiar să oferim mâncare gratuită pentru a-i încuraja pe clienți să intre și să cumpere băuturi.”

Emma McClarkin, director executiv al BBPA, a declarat: “O garanție pe termen lung că costurile și contractele de energie vor fi corecte și rezonabile la primăvară nu poate veni destul de repede pentru pub-urile și berăriile noastre.

“Aceștia își fac acum planuri pentru lunile următoare și au nevoie de asigurări că facturile nu vor exploda și nu vor distruge complet profiturile.

“Acest raport demonstrează poziția unică în care se află sectorul nostru: vulnerabil la inflația costurilor în întregul său lanț de aprovizionare și foarte conștient de scăderea încrederii consumatorilor și dorind să evite creșterea prețurilor pentru clienții care se confruntă cu dificultăți.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

romani in anglia

Limba română, a treia cea mai vorbită limbă în Anglia și Țara Galilor, date surpriză ale recensământului

„Mi-au furat 8.000 de lire sterline, dar Revolut nu rambursează”