in

Navetiștii din Londra se vor confrunta cu mari perturbări: șoferii de autobuz plănuiesc șapte zile de greve

Navetiștii din Londra se vor confrunta cu mari perturbări. Oamenii au fost avertizați să se aștepte la probleme în transportul public, deoarece grevele a mii de șoferi de autobuz din Londra vor afecta rutele timp de șapte zile în decembrie.

Șoferii din sindicatul Unite de la doi angajatori, Abellio și Metroline, vor intra în grevă timp de trei zile, de joi, 1 decembrie, până sâmbătă, 3 decembrie, din cauza unor dispute legate de salarii, scrie The Guardian.

Transport for London (TfL) a declarat că și clienții din nordul, vestul și sudul Londrei ar trebui să verifice înainte de a călători și să lase mai mult timp pentru călătorii.

Lidl emite o notificare de raționalizare cu trei articole per persoană, iar Aldi, Tesco și Sainsbury’s urmează să facă la fel

Navetiștii din Londra se vor confrunta cu mari perturbări

În timp ce unii pasageri au alternative de transport în serviciile de metrou și de tren, cu peste 100 de rute paralizate, congestia pe șosele și pe autobuzele rămase este probabil să fie semnificativă. Discuții de ultimă oră la Acas între Unite și Metroline urmează să aibă loc miercuri, sindicatul negociind în continuare cu Abellio.

Lucrătorii Metroline, care acoperă rutele din nordul și vestul Londrei, urmează să intre din nou în grevă pe 8-9 și 15-16 decembrie. Lucrătorii de la Abellio care lucrează cu autobuzul, în mare parte în sudul și vestul capitalei, au făcut trei zile de grevă la sfârșitul lunii noiembrie și vor face grevă și ei pe 9-10 și 16-17 decembrie.


Ultima acțiune a lucrătorilor de la autobuze de la ambele firme va coincide cu grevele feroviare ale RMT, care este posibil să afecteze și unele servicii de metrou, London Overground și Elizabeth Line din vestul Londrei.

Și trenurile vor fi oprite

Mii de membri ai RMT care lucrează pentru Network Rail și pentru 14 companii de exploatare a trenurilor vor face grevă de două ori pe parcursul a două perioade de 48 de ore într-o săptămână. Primele greve, în zilele de 13-14 și 16-17 decembrie, vor provoca perturbări timp de șase zile consecutive în perioada premergătoare Crăciunului, cu un efect similar asupra serviciilor prin alte greve în zilele de 3-4 și 6-7 ianuarie.

Secretarul general al sindicatului Unite, Sharon Graham, a descris Metroline, deținută de ComfortDelGro, cu sediul în Singapore, și Abellio ca fiind “companii excepțional de bogate”, care își pot permite să plătească șoferii la fel de bine ca alții din capitală.

Louise Cheeseman, directorul de autobuze de la TfL, a declarat: “Nu este o problemă: “Ne cerem scuze pentru orice întrerupere cauzată londonezilor, în special pentru locuitorii din vestul Londrei, care ar putea fi afectați de ambele seturi de grevă. Vor exista în continuare opțiuni pentru ca oamenii să călătorească în zonele afectate, dar alte rute ar putea fi mai aglomerate decât în mod normal.

“Îi încurajăm pe toți cei din aceste zone să își planifice din timp, să verifice înainte de a călători și să lase mai mult timp pentru călătorii.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.3]

Dublă crimă în Greenwich: Doi tineri de 16 ani au fost uciși cu cuțitele, doi tineri de 15 și 16 ani arestați

case marea britanie

Prețurile locuințelor din Marea Britanie au scăzut în cel mai rapid ritm din ultimii doi ani și jumătate