in

Șase britanici morți și 10 dispăruți după atacul Hamas asupra Israelului

Șase britanici au murit și alți 10 sunt dați dispăruți în urma atacului lansat de Hamas asupra sudului Israelului în urmă cu o săptămână, a declarat Rishi Sunak.Șase britanici morți și 10 dispăruți după atacul Hamas asupra Israelului.
Vorbind în Camera Comunelor pentru prima dată de la izbucnirea războiului în urmă cu o săptămână, premierul le-a spus deputaților că se teme că unii dintre cei dispăruți sunt morți, deși se dovedește dificil de identificat toți cei care au fost uciși în atac.
>>> Româncă sosită la Luton, când mașinile au început să explodeze: „Am crezut că sunt focuri de armă”

Șase britanici morți și 10 dispăruți după atacul Hamas

“Cu inima strânsă, pot informa că cel puțin șase cetățeni britanici au fost uciși”, a spus Sunak. “Alți 10 sunt dați dispăruți, dintre care se crede că unii se află printre cei morți. Lucrăm cu Israelul pentru a stabili efectele cât mai repede posibil. Și susținem familiile care suferă o durere inimaginabilă”.

Printre cei dispăruți se numără două surori adolescente, Noiya, 16 ani, și Yahel, 13 ani, a declarat The Guardian. Nu este clar dacă acestea au fost incluse în cele 10 la care s-a referit premierul. Rudele lor nu au dezvăluit încă numele de familie al adolescentelor. Se înțelege că mama lor, Lianne, a fost ucisă în atac.

UK trimite ajutor umanitar în Gaza

Sunak a anunțat, de asemenea, că Marea Britanie va cheltui 10 milioane de lire sterline în plus pentru ajutor umanitar în Gaza, unde 2.750 de persoane au fost ucise în urma atacurilor aeriene israeliene, iar sute de mii de oameni trăiesc acum fără acces la electricitate și cu acces limitat la apă.

Marea Britanie și-a consolidat prezența militară în Mediterana, în timp ce premierul s-a angajat într-o avalanșă de acțiuni diplomatice ca parte a unui efort internațional pentru a preveni transformarea războiului într-un conflict regional mai amplu.

În cele din urmă, primul ministru a declarat că guvernul va oferi 3 milioane de lire sterline în plus pentru Community Security Trust, o organizație caritabilă care ajută la protejarea evreilor britanici, după ce au crescut numărul rapoartelor privind atacurile antisemite în Marea Britanie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Fiul meu a murit în brațele mele, după ce medicii au ignorat cererea mea de cezariană

Avertisment roșu pentru Marea Britanie. Vine furtuna Babet