in

Vă așteptăm la meciul comunității românești din Londra: Eagles FC vs. Ardelenii FC. Cu participarea extraordinară a lui Gabi BalintDouă echipe românești de fotbal din Londra vor lupta sâmbătă, 23 septembrie, pentru Trofeul Alexandrion. Este vorba despre echipele Eagles FC și Ardelenii FC, formate în special din foști fotbaliști care au activat în Campionatul de Fotbal din România. Eagles FC este coordonată de managerul general al Eagles Football Academy, Gabi Dumitru, instituție care s-a implicat, de asemenea, în organizarea evenimentului Ziua Alexandrion.

Meciul dintre Eagles FC și Ardelenii FC va începe pe 23 septembrie, de la ora 10.30 și va avea loc pe stadionul Bedfont Sports Club. Adresa este Bedfont Sports Recreation Ground, Hatton Road, Bedfont, Middlesex, TW14 8JA. Lovitura de începere a meciului va fi dată de marele internațional român Gabi Balint, învingătorul de la Sevilla. Vă așteptăm să veniți în număr cât mai mare pentru o întâlnire cu fotbalul românesc din Londra.

Ziua Alexandrion va cuprinde, pe lângă meciul amintit, o sărbătoare a comunității românești din Londra ce va avea începe la ora 19.00, la Epic Dalston Events Hall, 13 Stoke Newington Road, London, N16 8BH. Acolo va fi platoul unei televiziuni unde Gabi Balint și jurnalistul sportiv Radu Naum vor diseca meciul comunității românești din Londra, alături de jucătorii celor două formații.

Campionat de fotbal românesc în nordul Londrei. FC Ardelenii a întâlnit FC Onești

Florin Gardoș a început pregătirea cu Southampton. ”Îmi e dor să joc fotbal, sper sa fiu ok acum”

Micii fotbaliști de la Eagles Football Academy vă invită la Eagles CUP ediția a doua

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Niciun vinovat în cazul morții lui Marian Nemit, românul ucis de un zid în Leyton

Atenție! Românii din străinătate vor fi amendați dacă nu şi-au anunţat plecarea la Fisc