in

Mercedes de 120.000 de lei, furat din Marea Britanie, descoperit în curtea unei femei din Maramureș

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte, judeţul Maramureș, au descoperit și indisponibilizat un autoturism Mercedes, în valoare de 25.000 de euro, declarat ca fiind furat  din Marea Britanie.

Pe data de 9 noiembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte, județul Maramureș, s-a declanșat o acțiune le linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate.

„Metoda Covid”, o nouă escrocherie prin telefon. Tot mai mulţi bătrâni cad victime

Autoturismul, în valoare de peste 120.000 de lei

Astfel, în baza unui mandat de percheziție emis de către Judecătoria Vișeu de Sus, lucrătorii noștri au identificat la domiciliul unei femei, în vârstă de 45 de ani, de pe raza localității Poienile de sub Munte, un autoturism, marca Mercedes-Benz, model E Class, an fabricație 2017.

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că mijlocul de transport figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie, din luna septembrie.

Autoturismul, în valoare de peste 120.000 de lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

concediat nevaccinat

Mii de lucrători, nevoiți să plece de la muncă, pentru că nu au fost vaccinați

frauda HSBC

Manageri HSBC condamnați, au furat 900.000 de lire sterline din conturile clienților