in

Crimă în North Finchley: bărbat rănit mortal într-o luptă la 4 dimineața lângă un pub


Știri Londra – Bărbat ucis în North Finchley – Un bărbat a fost rănit mortal într-o luptă vineri dimineață la ora 4 lângă un pub, în North Finchley, în nordul Londrei.

Bărbat ucis în North Finchley

O anchetă pentru crimă a fost deschisă după ce un bărbat a fost rănit mortal într-o luptă în nordul Londrei. Ofițerii de poliție Met au instalat un cordon în North Finchley în această dimineață (27 mai).

Poliția a fost chemată la 4.05 dimineața pentru informații despre o luptă în Ballards Lane. Un bărbat a fost găsit cu răni la gât și a murit la fața locului. El nu a fost încă identificat.

Tânără de 24 de ani ucisă cu cuțitul în Canning Town. Vecinii sunt îngroziți

Declarația poliției

Într-o declarație, Poliția Met a confirmat că un bărbat a murit după ce ofițerii au fost chemați pentru un apel despre o luptă în West Finchley.

„Poliția a fost chemată vineri, 27 mai, la ora 04:05, pentru a se informa despre o luptă în Ballards Lane, West Finchley”.

„Ofițerii au participat împreună cu Serviciul de Ambulanță din Londra. Un bărbat a fost găsit cu o leziune la gât și a murit la fața locului. Ofițerii sunt în proces de identificare a bărbatului”.

„Anchetele sunt în desfășurare și locul crimei rămâne pe loc. Moartea este tratată ca suspectă, iar detectivii de la Comandamentul Specialist al Crimelor al Met conduce ancheta. Nu au fost efectuate arestări”.

„Oricine are informații despre incident este rugat să sune la 101, cu 879 CAD/27 mai. Pentru a rămâne anonim, contactați organizația caritabilă independentă Crimestoppers la 0800 555 111.”

Un bărbat descrie incidentul drept un „coșmar”

Un bărbat de 50 de ani care lucrează într-un birou de pe strada crimei (închisă de poliție), a declarat, pentru mylondon.news:

„Este un coșmar, stau pe aici de la 8:30 așteptând să văd dacă pot lua ceva de la birou. N-am văzut niciodată așa ceva, cred că o crima se poate petrece oriunde, dar trăim în Londra. N-am auzit niciodată de o crimă pe o stradă principală”.

O doamnă în vârstă, pe nume Maria, a declarat: „Este oribil, locuiesc în stradă și soțul meu a spus că a avut loc o crimă. Sunt aici de 6 ani și nu am văzut așa ceva, niciodată. Cel mai rău lucru pe care l-am avut este o femeie lovită pe bicicletă din câte știu eu.

Există o mulțime de magazine și cafenele drăguțe pe aici, este într-adevăr destul de șocant.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A murit fondatorul trupei Depeche Mode: Andy Fletcher avea doar 60 de ani

Rușii spun că Marea Britanie este în pragul canibalismului: „Se vor mânca între ei de foame”