in

Au fost dezvăluite zonele din Londra cu cele mai multe furturi din magazine

Zonele din Londra cu cele mai multe furturi din magazine. O nouă hartă arată care zone din Londra au cele mai grave probleme de furt din magazine, deoarece rata criminalității în centrul orașului a crescut față de cifrele de anul trecut. Experții cred că acest lucru se datorează parțial crizei costului vieții, care a făcut ca supermarketurile să pună măsuri de securitate pentru articole precum carnea și brânzeturile.
>>> Britanicii plâng după români, sunt doriți muncitori sub 35 de ani. „Le oferim vize”

Datele privind infracțiunile hiperlocale arată că mai mulți hoți au vizitat Fitzrovia West & Soho în Westminster decât oriunde altundeva în Londra anul trecut, cu 1.510 infracțiuni înregistrate – o creștere cu 75% față de anul precedent.

Au urmat Olympic Park și Mill Meads din Newham (738 de crime) și apoi Strand, St James și Mayfair din Westminster (689).
>>> Criză financiară în gospodării: Milioane de britanici nu-și pot plăti facturile esențiale

Zonele din Londra cu cele mai multe furturi din magazine

Dar acele zone sunt toate principalele zone comerciale care atrag cei mai mulți vizitatori în fiecare zi – împreună cu un număr mai mare de hoți oportuniști. O comparație a numărului de magazine din fiecare zonă și a ratei de furt la 10 magazine arată că cartierul St Raphaels din Brent suferă cel mai mult de furtul din magazine, scrie MyLondon.news.

Au fost 215 infracțiuni în acel cartier anul trecut. Aceasta este echivalentul a aproximativ 86,0 infracțiuni de furt la fiecare 10 magazine, cea mai mare rată din Londra.
>>> Wilko în pragul colapsului, va depune cerere de insolvență, în pericol 12.000 de joburi și 400 de magazine

Urmează Archway East în Islington, cu 58,3 infracțiuni la 10 magazine, și apoi St Mary Cray East în Bromley (53,2 infracțiuni la 10 magazine).

Calculând, numărul mare de furturi din magazine din Fitzrovia West & Soho se extinde la o rată de 8,0 infracțiuni la 10 magazine, mult mai puțin decât în ​​St Raphaels.

Doar cartierele cu cel puțin aproximativ 25 de magazine – așa cum sunt enumerate în datele guvernamentale – au fost incluse în acest clasament.
>>> Bandă de spărgători români a jefuit case din Newcastle, șapte lovituri în trei săptămâni

Cifrele Ministerului de Interne

Cifrele separate ale Ministerului de Interne arată că la nivel național, a existat o creștere cu 22% a furturilor din magazine anul trecut, numărul de infracțiuni crescând de la 256.000 la 314.000.

Acesta a fost cel mai mare număr din 2019, ultimul an înainte de pandemie, când au fost înregistrate 367.000 de infracțiuni.

Andrew Goodacre, CEO al Bira (British Independent Retailers Association) a declarat: „A existat o creștere a nivelurilor de furt în magazine în ultimele 12 luni. Unele dintre acestea sunt determinate de criza costului vieții și am văzut magazine mari care au început să protejeze articole precum carnea și brânzeturile.

Există, de asemenea, dovezi că majoritatea furturilor din magazine sunt comise de infractori recidiviști, împreună cu o creștere a raidurilor organizate în magazine.

Întreprinderile independente de vânzare cu amănuntul au înregistrat o creștere a numărului de incidente de furt, ceea ce este frustrant, deoarece furtul reprezintă o pierdere de 100% pentru comerciant.”
>>> Birmingham: Bandă de românce specializată în furturi de la Primark. Ce truc foloseau cele patru femei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Ștefan Voloșeniuc, viceprimar la Londra

Ștefan Voloșeniuc, declarat „cel mai popular român din Marea Britanie”, candidează pentru a deveni viceprimar al Londrei

român de 19 ani, ucis în Edgware - Ștefan Valentin Balaban

Crimă în Edgware, tânăr român de 19 ani înjunghiat mortal pe stradă. Poliția caută asasinul