in

Londra – Battersea, bărbat de 28 de ani împușcat, atacatorul înarmat este încă în libertate


Știri Marea BritanieBărbat împușcat în Battersea – Un bărbat de 28 de ani a fost împușcat de mai multe ori și dus de urgență la spitalul din sud-vestul Londrei marți seara (13 septembrie). Starea lui este momentan necunoscută, iar bărbatul înarmat care l-a împușcat este încă în libertate.

Bărbat împușcat în Battersea

Poliția și paramedicii au fost chemați la Fairchild Close în Battersea în jurul orei 23:00, fiind semnalat un bărbat împușcat. Cel puțin două drumuri din Battersea – Wye Street și o parte din Kambala Estate – au fost blocate, potrivit unui rezident, care a spus că au auzit „patru împușcături”.

La fața locului au ajuns cinci mașini de poliție , precum și criminalistici care cercetează parcarea pentru a găsi probe.

O mașină BMW are trei găuri de gloanțe în geamul din partea pasagerului. Poliția nu a confirmat dacă bărbatul a fost împușcat în timp ce se afla în mașină.

Un rezident a declarat pentru MyLondon.news : „În jurul orei 11 noaptea trecută, am auzit patru zgomote puternice de împușcături. Azi dimineață nu pot să-mi scot mașina din parcare și poliția peste tot…

Au blocat și o parte din Kambala Estate, care pare că fii unde este cea mai mare parte a acțiunii poliției. Acolo jos am văzut clar cinci mașini de poliție… Criminaliștii sunt momentan în parcarea unde este parcata mașina mea și caută ceva.”

Tânăr de 24 de ani neînarmat, împușcat mortal de poliție la Londra

„Am crezut că sunt focuri de artificii”

Bărbat împușcat în Battersea –Un locuitor de 60 de ani, care locuiește în zonă din 1995, a auzit patru împușcături și a crezut că sunt focuri de artificii. Bărbatul a declarat:

„Mă uitam la televizor cu geamurile închise pentru că ploua.

„Apoi am auzit patru împușcături. Am crezut că sunt focuri de artificii pentru că erau la distanță egală unul de altul. M-am uitat pe fereastră.

„Curând am văzut polițiști înarmați, vreo 10. Pe podea erau patru marcaje pe partea pasagerului BMW. Atunci am văzut găurile de glonț în geamul mașinii pasagerului”.

O vecină a adăugat: „Este un cuplu care locuiește acolo și deține mașina. Am văzut-o pe fată arătând foarte tulburată și uitându-se în spatele ambulanței. Dar nu l-am putut vedea, așa că am presupus că el a fost luat.

„Sunt un cuplu foarte drăguț. Chiar nu știu ce s-ar fi putut întâmpla. Nu există prea multe crime aici care să nu se întâmple în alte zone din Londra. A fost o zonă liniștită, până aseară.”

Crimă în cartierul de lux Kensington, bărbat de 20 de ani împușcat mortal pe stradă

Bărbatul împușcat este la spital

Bărbat împușcat în Battersea – O purtătoare de cuvânt a Poliției Metropolitane a declarat: „Poliția a fost chemată de Serviciul de Ambulanță din Londra (LAS) la ora 23:05, marți, 13 septembrie, pentru a afla informații despre un bărbat rănit prin împușcătură în Fairchild Close, SW11.

Ofițeri înarmați au participat împreună cu LAS și un 28 de persoane. Bărbatul cu răni împușcate a fost dus la spital.Așteptăm o actualizare cu privire la starea lui.

“Detectivii Tridenti de la Comandamentul Specialist Crime al Met efectuează anchete pentru a stabili circumstanțele. În această etapă incipientă a investigației, nu au fost efectuate arestări.”

Oricine are informații este rugat să sune la 101 cu referința 8110/13Sep. Pentru a rămâne anonim, contactați organizația caritabilă independentă Crimestoppers la 0800 555 111.

Adolescent de 17 ani moare la Londra după o luptă uriașă de stradă care a implicat „100 de bărbați cu macete”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Putin nu va fi invitat la funeraliile reginei Elizabeth II. Kremlinul: „Nu intenționa să participe”

somaj scazut uk

Șomajul în Regatul Unit este cel mai scăzut din 1974, salariile rămân însă mici în raport cu inflația