in

Rușii spun că Marea Britanie este în pragul canibalismului: „Se vor mânca între ei de foame”

Canibalism în Marea Britanie? – Un canal TV din Rusia susține că Marea Britanie este în pragul canibalismului din cauza sancțiunilor legate de războiul din Ucraina. Ştirea postului rus a fost ilustrată cu o fotografie a doi oameni ai cavernelor.

Canibalism în Marea Britanie?

Citând un articol al lui Jeremy Clarkson în care fostul prezentator Top Gear a glumit că britanicii își mănâncă vecinii, Țsargrad TV a spus că „jurnaliştii încep să spună lucruri groaznice cu voce tare, amintindu-le de riscul de canibalism”, scrie The Independent.

Canalul de televiziune, care este deținut de oligarhul Konstantin Malofeev, apropiat de Vladimir Putin, a citat pe larg din articolul lui Clarkson apărut pe 15 mai în Sunday Times, în care acesta a scris în glumă: „Politicienii spun că „monitorizează situația”, ceea ce înseamnă că nu fac nimic, dar într-o zi vor trebui să facă pentru că în timp ce oamenii pot trăi fără căldură sau îmbrăcăminte sau chiar sex, ei nu pot trăi fără hrană. Foamea îi face pe oameni să-și mănânce vecinii.”

Rusia amenință din nou Marea Britanie cu bombe nucleare: „Vă distrugem în 3 minute”

„Frig, foame, canibalism”

Articolul de la ȚargradTV – intitulat „Frig, foame, canibalism: Londra a căzut în propria groapă ucraineană” – susținea că prezintă „doar fapte”.

„Lucrurile nu merg bine în Marea Britanie”, se arată în materialul TV. „În timp ce politicienii joacă în criza ucraineană, propria lor populație se pregătește să facă foamea

“Europa vede o explozie a prețurilor, iar politicienii vorbesc despre amenințarea foametei în masă. În unele orașe din Marea Britanie, este introdusă starea de urgență din cauza penuriei de alimente”.

Guvernatorul Băncii Angliei, previziuni sumbre: Prețurile alimentelor vor fi APOCALIPTICE

Criză alimentară globală provocată de invazia Ucrainei

De fapt, invazia Ucrainei de către Rusia a declanșat o criză alimentară globală, care afectează țările în curs de dezvoltare, mai mult decât națiunile occidentale mai bogate, scrie The Independent.

Războiul a provocat o penurie tot mai mare de alimente și creșterea prețurilor din cauza sancțiunilor și a perturbării lanțurilor de aprovizionare.

Canalul TV descrie Rusia şi Belarus drept „cei mai mari furnizori de alimente şi îngrăşăminte” din lume şi, din cauză că sunt limitate de sancţiunile economice impuse de puterile occidentale, britanicii mor de foame din lipsă de alimente.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3]

Bărbat ucis în North Finchley

Crimă în North Finchley: bărbat rănit mortal într-o luptă la 4 dimineața lângă un pub

munca 4 zile saptamana

Marea Britanie, săptămâna de muncă DE PATRU ZILE, test la scară largă din iunie