in

Este oficial: „Noua variantă Covid, cu numele de cod Eris, se răspândește rapid în Marea Britanie”

O nouă variantă de Covid cu numele de cod Eris se răspândește în Marea Britanie

Noua variantă Covid în Marea Britanie – O nouă variantă de Covid cu numele de cod Eris se răspândește în Marea Britanie, a anunțat Agenția pentru Securitatea Sănătății din Regatul Unit (UKHSA). Unul din șapte cazuri de Covid din țară se datorează acum noii variante Eris, deoarece cazurile continuă să crească. Începe din nou nebunia?
>>> Crimă în Edgware, tânăr român de 19 ani înjunghiat mortal pe stradă. Poliția caută asasinul

O nouă variantă de Covid, Eris, se răspândește în Marea Britanie

UKHSA a detectat-o pentru prima dată pe Eris în iulie. Eris este deja a doua cea mai răspândită tulpină din țară, apropiindu-se de Arcturus. De asemenea, Eris se răspândește rapid în Europa, Asia și America de Nord. Japonia a spus că înregistrează un „al nouălea val” de infecții cu Covid.

S-a constatat că 5,4% dintre testele efectuate pe persoanele cu o boală respiratorie în ultima săptămână sunt Covid – în creștere față de 3,7% cu o săptămână înainte. Rata generală de admitere în spitale Covid-19 pentru cea mai recentă săptămână a fost de 1,97 la 100.000 de locuitori, o creștere de la 1,17 la 100.000 în raportul anterior, scrie MyLondon.news.
>>> Un videoclip șocant arată cum un activist Just Stop Oil este lovit cu piciorul în cap de un „șofer furios”

„Spălarea regulată și minuțioasă a mâinilor”

Dr Mary Ramsay, șeful Imunizării la Agenția de Securitate a Sănătății din Regatul Unit (UKHSA), a declarat: „Continuăm să vedem o creștere a cazurilor de Covid-19 în raportul din această săptămână. grupuri, în special în rândul vârstnicilor. Nivelurile generale de internare rămân în continuare extrem de scăzute și în prezent nu vedem o creștere similară a internărilor la UTI. Vom continua să monitorizăm aceste rate îndeaproape.

Spălarea regulată și minuțioasă a mâinilor vă ajută să vă protejați de Covid-19 și de alte bug-uri și viruși. Dacă aveți simptome ale unei boli respiratorii, vă recomandăm să stați departe de alții acolo unde este posibil.

NHS va intra în contact în toamna anului 2023, când vaccinul sezonier va fi disponibil pentru cei care sunt eligibili din cauza condițiilor de sănătate sau a vârstei și îndemnăm pe toți cărora li se oferă să accepte vaccinul atunci când li se oferă”.
>>> Britanicii plâng după români, sunt doriți muncitori sub 35 de ani. „Le oferim vize”

Noua variantă Covid în Marea Britanie – Din cauza filmelor Barbie și Oppenheimer

Profesorul Paul Hunter, specialist în boli infecțioase, a declarat pentru MailOnline că este prea devreme pentru a spune cum Eris, cunoscut și sub numele de EG.5.1, va afecta Marea Britanie. UKHSA spune că varianta are un avantaj de creștere de 20,5% față de alte tulpini.

Profesorul Hunter a spus: „De când a apărut Omicron, călătoriile și mai ales călătoriile internaționale au devenit un factor de risc important”.

Organizația Mondială a Sănătății a adăugat EG.5.1 pe lista de variante aflate în monitorizare.

Profesorul Lawrence Young, virolog la Universitatea Warwick, a declarat pentru MailOnline că „prezența crescută la cinema” și „mai multă amestecare în interior” din cauza vremii nefavorabile ar fi putut contribui la creșterea recentă a cazurilor. Oamenii s-au înghesuit la cinema în această vară pentru a vedea filmele Barbie și Oppenheimer.

El a spus: „Vremea proastă din ultima lună a însemnat mai multă amestecare în interior, inclusiv în timpul diferitelor evenimente, cum ar fi adunările universitare și creșterea prezenței la cinema”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]

Cele mai frecvente amenzi de circulație din Marea Britanie

Cele mai frecvente amenzi de circulație din Marea Britanie, iată ce riscați cel mai mult și cât se plătesc

Românce salvate la Londra

Românce salvate la Londra din ghearele exploatatorilor, traficanții criminali au fost arestați în Colindale și la Iași