in

Din cauza Corona: guvernul britanic a luat în considerare uciderea TUTUROR pisicile domestice

Guvernul britanic voia să ucidă toate pisicile domestice

Guvernul britanic voia să ucidă toate pisicile domestice. Britanicii sunt cunoscuți ca iubitori de animale, dar această știre a șocat regatul: un fost membru al guvernului britanic dezvăluie că la începutul pandemiei corona, s-a luat în considerare uciderea tuturor pisicilor. Nu era clar dacă animalele de companie ar putea transmite Corona.

Guvernul britanic voia să ucidă toate pisicile domestice

La începutul pandemiei corona, guvernul britanic se pare că a luat în considerare uciderea tuturor pisicilor domestice. Politicianul conservator James Bethell a declarat pentru Channel 4 News: „Pentru o clipă a existat ideea că trebuie să cerem publicului să ucidă toate pisicile din Marea Britanie. Vă puteți imagina ce s-ar fi întâmplat dacă am fi făcut asta?” Când a izbucnit pandemia în 2020, se știau foarte puține despre boală. „A existat un moment în care a fost foarte neclar dacă animalele de companie ar putea transmite boala”.

O pisică este primul animal de companie din Marea Britanie infectat cu COVID-19

Guvernul britanic voia să ucidă toate pisicile domestice

Bethell, membru al Camerei Lorzilor, a fost adjunct al secretarului de atunci pentru sănătate, Matt Hancock, la Departamentul de Sănătate în 2020 și 2021. Potrivit agenției britanice de presă PA, el a spus că au existat câteva dovezi de ceva vreme care ar fi trebuit investigate. Proprietarii de pisici au fost avertizați în iulie 2020 să nu-și sărute animalele de companie. Se știa anterior că o pisică siameză a fost primul animal – cunoscut – din Marea Britanie care a fost infectat cu această boală. Margaret Hosie, profesor de virusologie comparată la Universitatea din Glasgow, i-a sfătuit pe proprietarii de pisici de atunci „să acorde o atenție deosebită igienei”, a informat The Guardian.

O britanică s-a CĂSĂTORIT cu pisica ei. Ce a determinat-o să facă un astfel de gest

Transmiterea bolii între om și pisică

Guvernul britanic voia să ucidă toate pisicile domestice – Potrivit unui studiu publicat în iunie 2022, coronavirusul poate fi transmis probabil de la pisici la oameni. Oamenii de știință au descris un caz în Thailanda în care un medic veterinar a contractat virusul în august 2021. Ea tratase și strănutase o pisică care fusese testată pozitiv în orașul Songkhla, din sudul Thailandei.

Cu toate acestea, oamenii de știință subliniază că virusul se transmite semnificativ mai frecvent de la oameni la pisici decât în ​​direcția opusă. În Danemarca, milioane de nurci au fost ucise în timpul pandemiei din cauza preocupărilor legate de transmiterea bolii.

Pisică diagnosticată cu varianta Kent a Covid-19. Felina avea probleme de respirație

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Situație critică piața imobiliară

Situație critică pe piața imobiliară din Marea Britanie: prețurile caselor scad cu cel mai rapid ritm anual din 2012

scoli anglia

Copiii din familii sărace suferă de ”excludere geografică” din cele mai bune școli de stat din Anglia