in

Noul comandant al armatei britanice: „Ne pregătim să luptăm din nou în Europa”

* Știri Marea Britanie * Armata britanică va lupta în Europa * Declarații războinice ale noul șef al armatei britanice. Declarații care tensionează și mai mult climatul internațional.

Armata britanică va lupta în Europa

Generalul Sir Patrick Sanders, noul comandant al armatei, – scrie The Sun – a spus că „sângerosul asalt atacul lui Putin asupra Ucraina a zdruncinat bazele securității globale”. Într-un prim mesaj adresat fiecărui militar în serviciu, el a spus că „lumea s-a schimbat de când dictatorul rus a invadat Ucraina pe 24 februarie”

Sanders a promis că va forma o armată capabilă să învingă Rusia în luptă și a avertizat curajoasele trupe britanice că acum trebuie să se pregătească „să lupte din nou în Europa”.

”Să învingem Rusia în luptă”

Generalul, numit în noul său rol de lunea trecută – continuă The Sun – a declarat: „Acum există un imperativ arzător de a forma o armată capabilă să lupte alături de aliații noștri și să învingă Rusia în luptă”.

„Invazia rusă subliniază scopul nostru principal: să protejăm Marea Britanie, fiind gata să luptăm și să câștigăm războaie pe continent”.

Supermarketuri goale în Anglia, guvernul cere ajutor armatei.

Planuri de modernizare a armatei

Sanders, în vârstă de 56 de ani, care a desfășurat operațiuni militare în Irlanda de Nord, Kosovo, Irak și Afganistan, a promis, de asemenea, că va accelera planurile de modernizare a armatei și de a o face funcțională pentru desfășurarea în străinătate pentru a răspunde mai rapid la crize.

Declarații puternice care se adaugă celor ale premierului, Boris Johnson, care, întorcându-se din recenta sa vizită la Kiev, a anunțat: „Ar fi o catastrofă dacă Putin câștigă”.

Johnson l-a asigurat pe Zelenski că „Marea Britanie este gata să lanseze o importantă operațiune de pregătire a forțelor armate ucrainene, antrenând până la 120.000 de soldați la fiecare 120 de zile pentru a-i pregăti pentru lupta împotriva soldaților lui Putin”.

Un ministru britanic face declarații care irită comunitatea LGBT

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

haos aeroporturi

Șeful Ryanair avertizează că haosul de pe marile aeroporturi din Marea Britanie va continua ”pe tot parcursul verii”

batut londra

Londra, bătut pentru că a cerut niște informații. ”M-au lovit până când nu-mi mai amintesc nimic”