in

O femeie din Țara Galilor a recunoscut uciderea prin imprudență a fiicei sale de 16 ani, permițându-i să devină obeză

O femeie a recunoscut uciderea prin imprudență a fiicei sale de 16 ani, permițându-i să devină obeză. Kaylea Titford, care ar fi murit din cauza unor probleme de sănătate legate de obezitatea ei, a fost găsită moartă în pat în casa familiei din Newtown, în mijlocul Țării Galilor, scrie The Guardian.

Mama ei, Sarah Lloyd-Jones, în vârstă de 39 de ani, și tatăl ei, Alun Titford, în vârstă de 44 de ani, au fost acuzați de omor prin neglijență gravă și de faptul că au provocat sau au permis moartea unui copil sau a unei persoane vulnerabile.

Citiți și: Tragedie lângă Birmingham, trei băieți au murit după ce au căzut într-un lac înghețat, un al patrulea e în stare gravă

O femeie a recunoscut uciderea prin imprudență a fiicei sale de 16 ani

În fața unui judecător de la tribunalul Mold Crown Court, în nordul Țării Galilor, Lloyd-Jones a recunoscut uciderea din culpă a lui Kaylea. Titford a negat acuzația. Lloyd-Jones a recunoscut că a încălcat obligația de a avea grijă de fiica sa cu handicap, acceptând că era “previzibil în mod rezonabil” ca acțiunile sale să dea naștere unui risc grav și evident de moarte.

Judecătorul Rowlands i-a spus lui Lloyd-Jones că “toate opțiunile de condamnare” sunt deschise, dar că i se va acorda credit pentru că a pledat vinovată. Ea va fi condamnată anul viitor, după ce se va încheia procesul tatălui lui Kaylea.

Titford neagă acuzațiile de omor prin neglijență gravă și de a fi cauzat sau permis moartea fiicei sale adolescente. El va avea un proces de două săptămâni la Mold în fața judecătorului Jefford, începând cu 17 ianuarie.

Obezitate morbidă

Se presupune că, între martie și octombrie 2020, nu a reușit să se asigure că nevoile alimentare ale lui Kaylea au fost satisfăcute, ceea ce a dus la obezitate morbidă. El este acuzat, de asemenea, că nu s-a asigurat că ea a făcut suficient exercițiu fizic, că a fost în condiții de igienă și că a avut un mediu de viață sigur și curat.

În cadrul unei anchete s-a aflat că Kaylea a avut “multiple probleme medicale” de-a lungul vieții, inclusiv spina bifida, și era imobilizată.

Ea a fost declarată moartă de către paramedici la ora 8.12 la 10 octombrie 2020, în casa ei din Newtown. Medicul legist, Graeme Hughes, a amânat ancheta din Pontypridd, în sudul Țării Galilor, până la încheierea procesului penal.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

bancnote false

Bancnotele cu chipul Regelui Charles al III-lea dezvăluite de Banca Angliei, când intră în circulație

Tânăr de 16 ani înjunghiat mortal în centrul Londrei, după o „ambuscadă”. Un alt elev în stare gravă