in

Baie de sânge la Londra: 3 zile de violență îngrozitoare, patru înjunghiați și doi împușcați, doi morți

 Știri Marea Britanie – Baie de sânge la Londra – Violența a cuprins din nou Londra, lăsând în urmă doi morți și numeroși răniți.

Baie de sânge la Londra

Londra a văzut din nou violențe înfiorătoare, cu două crime cu cuțitul, alte două înjunghieri și două împușcături în decurs de trei zile.

Joi (4 august), un băiat de 15 ani a fost înjunghiat în nordul Londrei.

A urmat o înjunghiere în estul Londrei vineri (5 august), în care un bărbat de 39 de ani a fost transportat de urgență la spital suferind răni la picior. În sudul Londrei , un bărbat în vârstă de 30 de ani a rămas cu răni de înjunghiere după ce a fost atacat în urma unui accident de mașină și a unei lupte.

Mai târziu, în aceeași zi, un bărbat a fost împușcat de polițiștii înarmați după ce ar fi fost găsit „ folosind o armă pe stradă” în sud-estul Londrei.

În fine, un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat mortal în estul Londrei sâmbătă (6 august).

Poliția a fost, de asemenea, chemată la un spital din estul Londrei, după ce un tânăr de 23 de ani s-a prezentat singur rănit de gloanțe. În timp ce duminica (7 august) a rămas relativ lipsită de criminalitate, o serie de incendii au produs distrugeri asupra capitalei, devastând pajiștile și amenințănd casele. Mylondon.news a publicat un rezumat al tuturor violențelor care au avut loc în ultimele zile în capitală.

Băiat de 15 ani, înjunghiat mortal într-un parc din nordul Londrei

Baie de sânge la Londra – Un adolescent de 15 ani a fost înjunghiat mortal în parcul Highbury Fields joia trecută (4 august). Serviciile de urgență s-au deplasat la fața locului la ora 21.00, găsindu-l pe băiatul rănit. Acesta a fost tratat la fața locului înainte de a fi transportat la spital unde, din păcate, a murit la scurt timp mai târziu.

Ucigașul este încă în libertate, deoarece nu au fost efectuate arestări. Până la 40 de adolescenți au fost văzuți în parc în clipele înainte ca el să fie înjunghiat și urmărit înainte de a se prăbuși.

Bărbat, 39 de ani, înjunghiat în picior în East London

Un bărbat de 39 de ani a fost transportat vineri (5 august) la spital, suferind de răni înjunghiate la picior. Bărbatul rănit a fost găsit în Devalls Close, în Newham , la scurt timp după ora 6 dimineața. Nu au avut loc arestări, dar poliția continuă să cerceteze circumstanțele.

Fetiță de 8 ani găsită fără suflare, a fost înjunghiată și apoi abandonată în centrul orașului Boston

Bărbat în vârstă de 30 de ani înjunghiat după un accident de mașină și o luptă în sudul Londrei

Un bărbat a rămas cu răni înjunghiate după ce a fost atacat în West Street, Erith, în urma unui accident de mașină și a unei lupte. Poliția a fost chemată vineri (5 august) la ora 11.35, unde bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost găsit rănit.

Suspectul sau suspecții au fugit apoi de la fața locului, iar mașina lor a fost găsită în flăcări la Rutland Gate, Belvedere, la ora 12.11. Brigada de Pompieri din Londra a stins incendiul vehiculului, iar acum a fost confiscat de poliție pentru testare criminalistică. Se pare că o mașină a urcat pe trotuar în timpul scenelor haotice, pietonii ferindu-se la limită, inclusiv o fată îngrozită de 15 ani, care s-a aruncat într-un tufiș.

Crimă în Wandsworth, sud-vestul Londrei: un bărbat a fost înjunghiat mortal în casă

Bărbat împușcat de poliție în sud-estul Londrei

Baie de sânge la Londra – Poliția înarmată s-a grăbit la fața locului de pe Creek Road din Greenwich, la ora 14.30, vineri (5 august), după mai multe rapoarte despre un bărbat cu o armă. Incidentul s-a încheiat cu împușcarea bărbatului de către poliție.

Bărbatul a fost dus de urgență la un centru de traumatologie majoră, unde starea lui a fost evaluată ca nepunând în pericol viața. Incidentul a fost descris inițial ca fiind „grav” de către poliție, fără alte informații, dar ulterior s-a precizat că „nu este legat de terorism”.

Baie de sânge la Londra – Bărbat, 18 ani, înjunghiat mortal în East London

A doua anchetă de crimă în trei zile a fost lansată când un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat mortal pe High Road Leytonstone, Waltham Forest , sâmbătă (6 august). Poliția Met a fost sesizată despre „un atac” la ora 14.15.

La fața locului au fost trimise serviciile de urgență și au găsit un bărbat cu răni înjunghiate, dar, în ciuda eforturilor, acesta a fost declarat decedat.

împușcat mortal
Baie de sânge la Londra

Bărbat, 23 de ani, împușcat în estul Londrei

Baie de sânge la Londra – Poliția face apel pentru martori după ce un tânăr de 23 de ani a fost împușcat în estul Londrei sâmbătă seara (6 august). Ofițerii au fost chemați cu puțin timp înainte de ora 23:00 pentru a afla informații despre o împușcătură pe Odessa Road din Forest Gate, Newham. Pistolarul este în libertate.

Londra, weekend șocant de violență: doi bărbați împușcați și un alt bărbat înjunghiat mortal, plus alți cinci înjunghiați

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]

„Music Crossing County” – 14 concerte în Constanța, Costinești, Techirghiol, Mangalia, Ovidiu, Peștera, Năvodari

O explozie a distrus o casă la Londra, fetiță de 4 ani ucisă. „Suntem cu toții devastați”