in

Vin înghețul și ploile abundente în Marea Britanie, se pune capăt unei perioade de căldură neobișnuită

Vin înghețul și ploile abundente în Marea Britanie, se pune capăt unei perioade de căldură neobișnuită. Temperaturile de îngheț ar putea fi pe punctul de a lovi Marea Britanie, punând capăt unei luni octombrie neobișnuit de călduroase, iar în unele părți ale Angliei sunt așteptate precipitații abundente.
Avertisment roșu pentru Marea Britanie. Vine furtuna Babet

Vin înghețul și ploile abundente în Marea Britanie

În unele părți din nordul Angliei este prognozat îngheț și ninsori în zona montană a Scoției, a anunțat Met Office, în timp ce mercurul se prăbușește după ce la începutul lunii octombrie s-au înregistrat cele mai calde temperaturi din ultimii cinci ani, scrie The Guardian.

În Irlanda de Nord și în unele părți ale Scoției s-ar putea atinge până la -3C (26,6F). În sudul Angliei și în Țara Galilor ar putea ploua aproximativ 5 centimetri joi și vineri, iar Met Office avertizează asupra unor posibile furtuni, inundații și întârzieri în călătorii.
>>> Salariul de trai la nivel național în Marea Britanie va crește la „cel puțin” 11 lire pe oră

Șoc pentru părțile nordice ale Marii Britanii

Grahame Madge, un purtător de cuvânt al Met Office, a declarat: “În noaptea de miercuri spre joi ar putea exista unele înghețuri și condiții mult mai reci decât media, ceea ce ar putea fi un șoc pentru părțile nordice ale Marii Britanii, deoarece am avut acest aer relativ cald în cea mai mare parte a Regatului Unit.
>>> Prețurile caselor din Marea Britanie înregistrează cea mai mare cădere din 2009

“Va exista o tendință din ce în ce mai accentuată către condiții mai reci, însă în părțile sudice ale Angliei și Țării Galilor avem perspectiva unor ploi abundente. Spunem că există o avertizare de ploaie semnificativă de la ora 21:00 joi până la miezul nopții de vineri și ne putem aștepta la 20 până la 30 mm în unele locuri în câteva ore. Chiar și până la 50, 60 sau posibil până la 70 de mm în zonele înalte din Țara Galilor.”

Ploaia va fi urmată de “condiții mult mai reci, cu șase grade sub medie”, a spus Madge. “Având în vedere faptul că acum câteva zile vorbeam de condiții cu șase sau mai multe grade peste medie, [acest lucru] se va simți ca un contrast puternic.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]

Nicolae Vîrtosu, criminalul care „auzea voci”, condamnat la închisoare pentru uciderea cumnatei sale în Ilford

Incendiu la aeroportul Luton

Româncă sosită la Luton, când mașinile au început să explodeze: „Am crezut că sunt focuri de armă”