in

Emma Răducanu, în finala US Open, la doar 18 ani: „Nu îmi vine să cred. Este o nebunie”

Britanica Emma Răducanu a declarat, după ce s-a calificat în finala US Open, că nu s-a gândit că va ajunge atât de curând, la doar 18 ani, în ultimul act al unui turneu de Grand Slam, notează news.ro, citată de Observator News.

“Nu îmi vine să cred. Este o nebunie. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge atât de curând într-o finală de grand slam. Mă bucur de perioada petrecută la New York și asta se vede în tenisul meu. Nu simt presiunea de a câștiga. Am așteptări legate de felul în care vreau să joc, dar nu am vreo presiune în ceea ce privește rezultatele”, a spus Răducanu.

Noua vedetă de la Wimbledon se numește Emma Raducanu, are 18 ani și este pe jumătate româncă. Povestea impresionantă a tinerei care se antrena în fața casei

Canadiana Leylah Fernandez s-a declarat încântată de prestația sa la actuala ediție a US Open. „Cred că am reușit lucruri incredibile. Cuvântul care mă însoțește este ‘magic’, pentru că nu doar am avut un parcurs bun, dar am şi jucat foarte bine. Mă simt bine, încerc să ofer ceva ce publicul poate aprecia. Sunt mulțumită pentru că indiferent ce fac pe teren fanii îmi arată afecțiune. Da, aș spune că este magic”, a afirmat Fernandez.

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, 18 ani, locul 150 WTA, venită din calificări, și sportiva canadiană și Leylah Fernandez, 19 ani, locul 73 WTA, vor juca finala de simplu feminin la turneul de grand slam US Open.

Britanica este prima jucătoare ajunsă în finala unui turneu major după ce a venit din calificări. Va fi prima finală de turneu major între sportive atât de tinere, după cea din 1999 de la US Open, câștigată de Serena Williams în fața Martinei Hingis. De asemenea, va fi prima finală majoră între jucătoare care nu sunt cap de serie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 2.8]


Scandal între Marea Britanie și Franța din cauza imigranților care traversează Canalul Mânecii cu barca

Scandal între Marea Britanie și Franța din cauza imigranților care traversează Canalul Mânecii în bărci mici

Criză de apă și lapte în supermarketurile din Marea Britanie. Multe rafturi sunt goale

Criză de apă și lapte în supermarketurile din Marea Britanie. Multe rafturi sunt goale