in

Fost ministru din UK, acuzat de violarea unei tinere de 20 de ani. A fost reținut de poliție

epa08348336 Police officers walk across Westminster Bridge towards St.Thomas' Hospital in London, Britain, 07 April, 2020. British Prime Minister Boris Johnson is being treated for Coronavirus at St. Thomas' Hospital, and was moved to the Intensive Care Unit after his condition worsened. Countries around the world are taking increased measures to stem the widespread of the SARS-CoV-2 coronavirus which causes the Covid-19 disease. EPA/VICKIE FLORES

O tânără de 20 de ani a lansat grave acuzații la adresa unui fost ministru conservator. În plângerea formulată poliției, tânara susține că a fost violată și brutalizată, când lucra la biroul parlamentar al politicianului, mai precis în intervalul iulie 2019 – ianuarie 2020, scrie G4media.ro.

Politicianul a fost reținut de poliție, relatează independent.co.uk, fără a-i dezvălui acestuia numele, din „rațiuni juridice”.

Presa relatează că Poliţia Metropolitană a confirmat că anchetează patru presupuse incidente, petrecute în perioada iulie 2019 – ianuarie 2020, în diferite locuri din Londra.

De asemenea, poliția a confirmat că în acest caz a fost reținut un bărbat de circa 50 de ani.

Tânăra îl acuză pe bărbat că ar fi forţat-o să facă sex şi a lăsat-o atât de traumatizată încât a trebuit să meargă la spital.

„Vineri, 31 iulie, Poliţia Metropolitană a primit acuzaţii referitoare la patru incidente separate care presupun acuzaţii de infracţiuni sexuale şi agresiune. Se presupune că aceste infracţiuni s-au produs pe adrese din Westminster, Lambeth şi Hackney între iulie 2019 şi ianuarie 2020. Un bărbat a fost arestat, fiind bănuit de viol”, a anunţat Scotland Yard.

„Luăm extrem de în serios toate afirmaţiile de această natură. Întrucât această problemă este în mâinile poliţiei, ar fi nepotrivit să comentăm”, a reacționat Partidul Conservator, pe tema dezvăluirilor din presă.
Prinţul Charles îi îndeamnă pe români să-și petreacă vacanțele în țară: „România este o ţară uimitor de diversă”

Britanicii părăsesc Regatul Unit, numărul celor care au decis să se stabilească în alte state europene a crescut cu 30%