in

Milioane de oameni din Anglia s-ar putea confrunta cu o creștere de 360 ​​de lire sterline a Council Tax

Crește Council Tax în aceste zone – Milioane de oameni din Anglia s-ar putea confrunta cu o creștere de 360 ​​de lire sterline a Council Tax, pe măsură ce sunt emise avertismente de faliment ale unor primării. Aproape un milion de case din cinci zone de consiliu din Anglia ar putea în curând să experimenteze o creștere a impozitului Consiliului de până la 360 lire sterline.

DWP emite un avertisment important pentru persoanele care solicită beneficii în Marea Britanie

Crește Council Tax în aceste zone

Este cazul și a trei consilii municipale – Birmingham, Nottingham și Woking – care au emis așa-numita declarație „secțiunea 114”, care semnalează guvernului că nu sunt în măsură să echilibreze bugetul și ar putea fi nevoiți să majoreze taxe, cum ar fi taxa de consiliu, pentru a acoperi deficitele de finanțare.

Cheshire East și Bradford Council sunt, de asemenea, aproape de a emite Secțiunea 114 în zilele următoare din cauza dificultăților de întreținere a serviciilor. În trecut, autorităților din Secțiunea 114, cum ar fi Consiliul Croydon, li s-a permis să majoreze ratele de impozitare a Consiliului cu până la 15% pentru a-și îndeplini bugetele.

Compensație de 1.823 lire sterline pentru milioane de clienți de telefonie mobilă din Marea Britanie. Verificați dacă sunteți eligibil

Dacă toate cele cinci consilii, care acoperă aproape un milion de locuințe, ar crește tarifele cu aceeași sumă, ar putea însemna o creștere a facturilor de până la 360 de lire sterline. Calculul se bazează pe o proprietate Band D din Nottingham, unde se plătește în prezent 2.411 lire pe an, potrivit taxpayersalliance.com. Desigur, gospodăriile pot plăti mai mult sau mai puțin, în funcție de categoria de impozitare din care fac parte și de locul în care locuiesc.

Asociația de administrație locală (LGA) a avertizat că unul din cinci lideri de consiliu consideră că va trebui să emită Secțiunea 114 anul acesta sau în 2024 din cauza lipsei de finanțare.

Se estimează că consiliile din Anglia se vor confrunta cu un deficit de finanțare de 4 miliarde de lire sterline în următorii doi ani pentru a menține serviciile în funcțiune. Un purtător de cuvânt al Departamentului pentru Egalități, Locuințe și Comunități a declarat pentru Telegraph că „consiliile sunt în cele din urmă responsabile pentru gestionarea propriilor finanțe, dar suntem dispuși să vorbim cu orice consiliu care este îngrijorat de situația sa financiară”.

Council Tax este o formă de impozit local care se percepe în Regatul Unit pentru a finanța servicii locale furnizate de consiliile locale. Acest impozit este perceput proprietarilor sau chiriașilor de locuințe și este destinat să acopere costurile pentru serviciile locale precum colectarea gunoiului, iluminatul public, serviciile de educație locală, serviciile sociale și altele.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.5]

Cina de Crăciun în Marea Britanie

Cina de Crăciun în Marea Britanie, mai scumpă ca niciodată, cu 13% mai mult decât anul trecut

Schimbări pentru călătorii din Marea Britanie

UE introduce schimbări uriașe pentru călătorii din Marea Britanie